Praktinė magija

Ką daryti, kad mūsų norai išsipildytų?

noraiBūtų tiesiog nuostabu, jei tik spragtelėjus pirštais mūsų pačios karščiausios svajonės, norai išsipildytų! Deja… Norint pasiekti harmoniją savo gyvenime, reikia nusiteikti, kad tai bus ilgalaikis procesas, kuris reikalauja:

– Tikslų nustatymo;
– Susitelkimo ties tikslais;
– Tikslų siekimo;

Visada gyvenime turi būti tikslas “Maksimum” ir “Minimum”. “Maksimum”- tai didelis tikslas, kuris gali būti pasiekiamas per ilgą laiką, pvz. siekimas ištekėti, persikelti gyventi į kitą vietą, pabaigti mokslus ir pan. Tikslas “minimum”- tai pats svarbiausias tikslas šiuo gyvenimo momentu. Pvz. užmegzti pažintį su dominančiu asmeniu, gerai pasirodyti darbe, pasveikti ir pan.

Pirmiausia, turime aiškiai ir tiksliai suformuluoti savo norus (tikslus), svarbu, kad jie butu be neiginio, t.y. turi būti tik teigiami žodžiai. Tikslų gali būti keli, bet reikalinga išsirinkti, kas Jums šiuo momentu yra svarbiausia. Pvz.:

1. Aš labai greitai išgysiu.

2. Aš noriu kuo greičiau gerai išmokti anglų kalbą.

3. Aš noriu uždirbti 3000 Lt. per mėnesį.

Tai tik pavyzdys. Rašykite tikslus tik gerai apgalvotus, prašykite Likimo visko, ko tik norite, nepabijokite, kad paprašysite perdaug, tik žinoma negalvokite, kad Jums jau po 1-2 dienų viskas bus atnešta ant lekštutės.

Taigi, kaip tai padaryti, kaip pradėti siekti savo tikslų?

1. Galite užrašyti savo svarbiausius artimiausius tikslus ant popieriaus lapelio gražiu šriftu arba ryškiomis didžiosiomis raidėmis ir padėti savo darbo vietoje, šalia kompiuterio, prisegti prie veidrodžio vonioje, ten, kur dažniausiai Jūs galėsite juos perskaityti.Perskaitykite susikaupę, apie tai galvodami kaskart, kai tik juos pamatysite.

2. Užrašykite savo tikslus kitoje mėgstamos ar dabar skaitomos knygos žymelės pusėje, kad matytumėte juos kaskart atvertę knygą.

3. Įrėminkite gražiai kaligrafiškai užrašytus savo tikslus ir pakabinkite visada Jums gerai matomoje vietoje.

4. Įsiūkite į pagalvėlę lapelį su užrašytais tikslais ir pasidėkite ją šalia savo lovos kiekvieną naktį, kai miegat, prieš miegą garsiai pakartoję savo tikslus. Tokiu būdu Jūsų užrašytos mintys galės skverbtis į Jūsų sąmonę kiekvieną naktį ir ruošti Jus sėkmingam rytojui.

Photo credit: Garrett Gill via Foter.com / CC BY

Banner

Parašykite komentarą