Mes esame įsipareigoję saugoti ir gerbti Jūsų privatumą ir dedame visas pastangas, kad mūsų vykdomas asmens duomenų tvarkymas atitiktų 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos Reglamentą (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (toliau – Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas ar BDAR).

Prašome įdėmiai perskaityti šią Privatumo politiką, kad suprastumėte, kodėl ir kaip renkame Jūsų duomenis, taip pat, kaip juos naudojame.

Asmens duomenų valdytojas

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra Kartomantija.lt (Vilius Malinauskas, veikiantis pagal verslo liudijimą, adresas Lvivo g. 91-6, Vilnius, Lietuva, el. paštas [email protected]

Privatumo politikoje apžvelgiamos temos

kaip naudojame Jūsų asmens duomenis;

kokius asmens duomenis atskleidžiame trečiosioms šalims;

kiek laiko saugome Jūsų asmens duomenis;

rinkodaros pranešimai;

Jūsų teisės;

kaip naudojame slapukus;

vaikų asmens duomenų tvarkymas;

Privatumo politikos pakeitimai;

kaip su mumis susisiekti.

 

Pirmą kartą lankantis mūsų interneto svetainėje mes paprašysime Jūsų patvirtinti, jog sutinkate, kad būtų naudojami slapukai šioje Privatumo politikoje išdėstytomis sąlygomis.

Iškilus bet kokiems klausimams dėl mūsų taikomų asmens duomenų ir privatumo apsaugos nuostatų, rašykite mums el. paštu [email protected]

Kaip naudojame asmens duomenis?

JŪSŲ VARDAS, PAVARDĖ IR KONTAKTINIAI DUOMENYS

Kaip naudojame duomenis? Kodėl juos naudojame?
Pristatydami Jūsų įsigytas prekes/paslaugas Jūsų nurodytu mokėtojo ir pristatymo adresu. Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 10 (dešimt) metų nuo sandorio įvykdymo dienos. Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums. Mums būtų sudėtinga išsiųsti Jums užsakytas prekes/paslaugas nenurodant Jūsų vardo, pavardės ir kontaktinių duomenų.
Siųsdami Jums informaciją apie mūsų naujus produktus ir paslaugas el. paštu, SMS žinutėmis, Facebook ir Gmail platformomis ar paprastu paštu. Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 2 (dvejus) metus nuo Jūsų sutikimo gavimo dienos arba tol, kol atšauksite šį sutikimą. Tokiu būdu siekiame, kad Jūs visuomet žinotumėte visą naujausią informaciją. Šią informaciją siunčiame tik Jums sutikus. Siųsdami su mūsų paslaugomis susijusias SMS žinutes, el. laiškus ar pranešimus per mūsų programėles, pavyzdžiui, naujausią informaciją apie užsakymą ir apklausas paslaugų kokybei įvertinti.
Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 1 (vienerius) metus nuo komunikacijos su Jumis pabaigos. Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums (kad žinotumėte, kada užsakytos prekės bus pristatytos). Tuo tarpu apklausos paslaugų kokybei įvertinti mums reikalingos siekiant teisėto intereso gerinti mūsų paslaugų kokybę (Jūs galite bet kada atšaukti tokių anketų gavimą kreipdamiesi [email protected] arba paspausdami atsisakymo nuorodą elektroniniame laiške).

Organizuodami konkursus.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 2 (dvejus) metus nuo žaidimo pabaigos, o prizų laimėjimo atveju – ne ilgiau nei 10 (dešimt) metų nuo prizo perdavimo.

 

Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums; jei negalėsime naudoti Jūsų duomenų, Jūs neturėsite galimybės laimėti.

Siekdami Jus identifikuoti, kai pateikiate užsakymą telefonu.

Tokios komunikacijos duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 1 (vienerius) metus nuo perdavimo pabaigos.

 

Tai būtina, kad galėtume tvarkyti Jūsų užsakymą, pateiktą telefonu.

Dėl sukčiavimo prevencijos ir nustatymo

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 3 (trejus) metus nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba ne ilgiau nei 10 (dešimt) metų nuo sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).

 

Tai būtina, siekiant užkirsti kelią sukčiavimui ir nustatyti sukčiavimo atvejus, kad apsaugotume Jus ir mus.

INFORMACIJA APIE INTERESUS, MIESTĄ, LYTĮ IR GIMIMO DATĄ

Kaip naudojame duomenis? Kodėl juos naudojame?

Siekdami sužinoti Jūsų tikrąjį amžių.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 3 (trejus) metus nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba paskutinio sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).

 

Mūsų interneto svetainėje teikiamos paslaugos skirtos tik vyresniems nei 18 metų asmenims. Taip pat gimimo data reikalinga norint sudaryti Jūsų asmeninį horoskopą ar atlikti astrologinius skaičiavimus.

Taikydami klientų segmentavimo strategiją.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 2 (dvejus) metus nuo Jūsų sutikimo gavimo dienos arba tol, kol atšauksite šį sutikimą.

 

Tokiu būdu siekiame geriau patenkinti Jūsų interesus. Vietoj bendrų pranešimų Jums bus siunčiama tik informacija Jus dominančiomis temomis.

Siųsdami Jums el. paštu apklausas paslaugų kokybei įvertinti.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 2 (dvejus) metus nuo Jūsų sutikimo gavimo dienos arba tol, kol atšauksite šį sutikimą.

 

Apklausos paslaugų kokybei įvertinti. Tai mums padeda gerinti mūsų paslaugų kokybę (Jūs galite bet kada atšaukti tokių anketų gavimą kreipdamiesi el. paštu [email protected] arba paspausdami atsisakymo nuorodą elektroniniame laiške).

MOKĖJIMO INFORMACIJA

Kaip naudojame duomenis? Kodėl juos naudojame?

Priimdami ir grąžindami pinigus.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 10 (dešimt) metų nuo operacijos atlikimo dienos.

 

Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums.

Dėl sukčiavimo prevencijos ir nustatymo.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 3 (trejus) metus nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba ne ilgiau nei 10 (dešimt) metų nuo sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).

 

Tai būtina, siekiant užkirsti kelią sukčiavimui ir nustatyti sukčiavimo atvejus, kad apsaugotume Jus ir mus.

KREIPIMOSI ISTORIJA

Jūsų perduota informacija, pavyzdžiui, telefonu (telefoninio pokalbio ar paliktos balso žinutės įrašas, kai skambinate į mūsų klientų aptarnavimo liniją) arba el. paštu.

Kaip naudojame duomenis? Kodėl juos naudojame?

Teikdami paslaugas ir pagalbą, siekdami užtikrinti vienodos ir geros kokybės aptarnavimą.

Tokios komunikacijos duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 1 (vienerius) metus nuo komunikacijos pabaigos.

 

Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums.

PIRKIMO IR VEIKSMŲ ISTORIJA

Jūsų pirkiniai, Jūsų krepšelyje išsaugotos prekės ir Jūsų veiksmai naudojantis el. paštu, interneto svetaine ir programėlėmis.

Kaip naudojame duomenis? Kodėl juos naudojame?

Parduodami Jums prekes/paslaugas.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 3 (trejus) metus nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba paskutinio sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).

 

Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums (šiam tikslui naudojame tik Jūsų pirkimo istoriją).

Teikdami paslaugas ir pagalbą, taip pat tvarkydami pinigų grąžinimo klausimus.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 3 (trejus) metus nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba paskutinio sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).

 

Tai būtina, kad galėtume vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus Jums (šiam tikslui naudojame tik Jūsų pirkimo istoriją).

Siųsdami el. laiškus dėl palikto pirkinių krepšelio.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 2 (dvejus) metus nuo Jūsų sutikimo gavimo dienos arba tol, kol atšauksite šį sutikimą.

 

Tai reikalinga, kad galėtume priminti, jog Jūsų pirkinių krepšelyje yra palikta prekė. Kiekvieno naujienlaiškio apačioje rasite atsisakymo ir nustatymų valdymo funkcijas.

Siųsdami personalizuotus el. laiškus.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 2 (dvejus) metus nuo Jūsų sutikimo gavimo dienos arba tol, kol atšauksite šį sutikimą.

 

Tokiu būdu siekiame patenkinti Jūsų poreikius, atspindėti Jūsų interesus ir užtikrinti aukščiausią aptarnavimo lygį. Kiekvieno naujienlaiškio apačioje rasite atsisakymo ir nustatymų valdymo funkcijas.

Siųsdami Jums el. paštu apklausas paslaugų kokybei įvertinti.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 2 (dvejus) metus nuo Jūsų sutikimo gavimo dienos arba tol, kol atšauksite šį sutikimą

 

Apklausos paslaugų kokybei įvertinti. Tai mums padeda gerinti mūsų paslaugų kokybę (Jūs galite bet kada atšaukti tokių anketų gavimą kreipdamiesi el. paštu [email protected] arba paspausdami atsisakymo nuorodą elektroniniame laiške).

INFORMACIJA APIE ĮRENGINĮ

Informacija, kurią pateikiate mums naršydami mūsų interneto svetainėje arba naudodamiesi mūsų programėlėmis, įskaitant interneto protokolo (IP) adresą ir įrenginio tipą, ekrano skiriamąją gebą ir (pasirinkus informacijos bendrinimą su mumis) Jūsų buvimo vietos duomenis, taip pat informaciją apie tai, kaip naudojatės mūsų interneto svetaine ir programėlėmis.

Kaip naudojame duomenis? Kodėl juos naudojame?

Siekdami patobulinti savo programėles ir interneto svetainę, taip pat, kad galėtume Jums nustatyti numatytąsias parinktis.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 3 (trejus) metus nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba paskutinio sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).

 

Tokiu būdu siekiame užtikrinti kuo malonesnę pirkimo patirtį.

Siekdami apsaugoti savo interneto svetainę ir programėles.

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 3 (trejus) metus nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba ne ilgiau nei 10 (dešimt) metų nuo sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).

 

Tai būtina, siekiant užkirsti kelią sukčiavimui ir nustatyti sukčiavimo atvejus, kad apsaugotume Jus ir mus.

INFORMACIJA, GAUNAMA JUNGIANTIS PER GOOGLE IR FACEBOOK

Kaip naudojame duomenis? Kodėl juos naudojame?

Siekdami suteikti galimybę prisijungti prie mūsų interneto svetainės ir programėlių

Jūsų duomenis šiam tikslui saugosime ne ilgiau nei 3 (trejus) metus nuo Jūsų paskutinio prisijungimo prie savo paskyros dienos arba paskutinio sandorio įvykdymo dienos (atsižvelgiant į tai, kuri data yra vėlesnė).

 

Tokiu būdu užtikriname lengvesnes sąlygas naudotis mūsų svetaine ir įsigyti Jums patinkančias prekes.

Kam ir kokius duomenis atskleidžiame

Draudikams ir profesionaliems konsultantams Mes galime perduoti jūsų asmens duomenis savo draudikams ir profesionaliems konsultantams dėl rizikos valdymo, profesionalių konsultacijų arba teisinių reikalavimų pateikimo, vykdymo arba gynimo.
Mokėjimo paslaugų teikėjams Su prekių/paslaugų pirkimu susijusias finansines operacijas interneto svetainėje gali tvarkyti mūsų mokėjimo paslaugų teikėjai. Jūsų finansinių operacijų duomenis savo mokėjimo paslaugų teikėjams atskleidžiame tik tiek, kiek būtina mokėjimo operacijoms atlikti, pinigams grąžinti ir skundams nagrinėti.
Kitiems paslaugų teikėjams Specifinėms paslaugoms teikti Jūsų asmens duomenis galime perduoti kitiems paslaugų teikėjams, pavyzdžiui, interneto svetainės prieglobos paslaugų teikėjams, kurjerių tarnyboms, serverių ir jų techninės priežiūros paslaugų teikėjams, el. pašto paslaugų teikėjams, naujienlaiškių siuntimo, apklausų vykdymo paslaugų teikėjams. Sudarę sutartį su tokių paslaugų teikėjais, mes imamės visų būtinų priemonių, kad ir mūsų duomenų tvarkytojai laikytų asmens duomenis paslaptyje.

Jūsų asmens duomenis galime perduoti ne tik nurodytais konkrečiais atvejais, bet ir vykdydami savo teisines prievoles, taip pat iškilus būtinybei apsaugoti Jūsų ar kitų asmenų gyvybiškai svarbius interesus. Tiesioginės rinkodaros tikslais asmens duomenis Jūsų sutikimu galime perduoti mūsų partneriams.

Šie duomenų gavėjai taip pat gali būti įsisteigę už Lietuvos Respublikos, Europos Sąjungos ar Europos ekonominės erdvės ribų. Perduodami Jūsų asmens duomenis tokiems asmenims, imsimės visų būtinų teisinių priemonių, kad būtų tinkamai užtikrintos Jūsų teisės į privatumą ir asmens duomenų apsaugą.

Jūsų teisės

Šioje Privatumo politikos dalyje apžvelgiame duomenų apsaugos teisės aktuose numatytas Jūsų teises. Kai kurios teisės apima daug aspektų, todėl šiame pranešime pristatome tik pagrindinius. Rekomenduojame susipažinti su atitinkamais teisės aktais ir priežiūros institucijų gairėmis, kad žinotumėte visą informaciją apie šias teises.

Jei norite įgyvendinti savo teises, arba iškilus klausimams dėl asmens duomenų tvarkymo ar teisių įgyvendinimo, rašykite mums adresu [email protected]

Jei manote, kad tvarkydami Jūsų asmens duomenis pažeidžiame duomenų apsaugos teisės aktus, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, kurios buveinės adresas L. Sapiegos g. 17, 10312 Vilnius, www.vdai.lrv.lt. Visais atvejais, prieš teikdami skundą, susisiekite su mumis, kad kartu galėtume rasti tinkamą sprendimą.

TEISĖ GAUTI INFORMACIJĄ APIE ASMENS DUOMENŲ TVARKYMĄ

Informaciją apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą pateikiame duomenų rinkimo metu. Ją taip pat galite visada rasti šioje Privatumo politikoje arba gauti kreipdamiesi el. paštu [email protected]

TEISĖ SUSIPAŽINTI SU ASMENS DUOMENIMIS

Jūs turite teisę gauti iš mūsų patvirtinimą, ar tvarkome su Jumis susijusius asmens duomenis. Mums tvarkant Jūsų asmens duomenis, Jūs turite teisę susipažinti su tvarkomais asmens duomenimis ir informacija apie jų tvarkymą, tokia kaip asmens duomenų tvarkymo tikslai, asmens duomenų kategorijos, asmens duomenų gavėjai ir kt. Mes Jums pateiksime Jūsų asmens duomenų kopiją, jei nebus pažeistos kitų asmenų teisės ir laisvės.

TEISĖ REIKALAUTI IŠTAISYTI ASMENS DUOMENIS

Jūs turite teisę patikslinti visus netikslius savo asmens duomenis ir, atsižvelgiant į tvarkymo tikslus, papildyti visus neišsamius savo asmens duomenis.

TEISĖ PRAŠYTI IŠTRINTI DUOMENIS

Tam tikrais atvejais Jūs turite teisę prašyti, kad būtų ištrinti Jūsų asmens duomenys. Šia teise galite pasinaudoti, kai: (i) asmens duomenų nebereikia, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami ar kitaip tvarkomi; (ii) atšaukiate savo sutikimą ir nėra kito teisinio pagrindo tvarkyti duomenis; (iii) nesutinkate, kad asmens duomenys būtų tvarkomi siekiant teisėto mūsų arba trečiosios šalies intereso ; (iv) asmens duomenys tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais, (v) asmens duomenys buvo tvarkomi neteisėtai; (vi) asmens duomenys turi būti ištrinti laikantis mums taikomų teisės aktų reikalavimų. Tiesa, atkreipiame dėmesį, kad tam tikrais atvejais šia teise pasinaudoti negalėsite dėl taikomų išimčių. Šios išimtys apima atvejus, kai tvarkyti asmens duomenis yra būtina siekiant: (i) pasinaudoti saviraiškos ir informacijos laisve; (ii) laikytis mums privalomų teisinių įsipareigojimų; arba (iii) pareikšti, vykdyti arba ginti teisinius reikalavimus. Šios Jūsų teisės taip pat neįgyvendinsime, jei mūsų arba trečiosios šalies interesai yra svarbesni už Jūsų pagrindines teises ir laisves.

TEISĖ APRIBOTI DUOMENŲ TVARKYMĄ

Tam tikrais atvejais Jūs turite teisę apriboti duomenų tvarkymą. Šia teise galima pasinaudoti tokiais atvejais: (i) Jums ginčijant asmens duomenų tikslumą; (ii) kai asmens duomenys tvarkomi neteisėtai, tačiau Jūs nenorite, kad jie būtų ištrinti; (iii) kai asmens duomenų nebereikia mūsų duomenų tvarkymo tikslais, tačiau Jūs jų prašote dėl teisinių reikalavimų pareiškimo, vykdymo ar gynimo, arba (iv) Jums nesutikus, kad jie būtų tvarkomi remiantis teisėtu mūsų arba trečiosios šalies interesu, kol bus patikrintas Jūsų nesutikimo pagrindas. Apribojus asmens duomenų tvarkymą, mes galime toliau saugoti Jūsų asmens duomenis, tačiau toliau jų netvarkysime, išskyrus: (i) su Jūsų sutikimu; (ii) dėl teisinių reikalavimų pareiškimo, vykdymo ir gynimo; (iii) siekdami apsaugoti kitų fizinių ar juridinių asmenų teises arba (iv) dėl svarbaus viešojo intereso.

TEISĖ NESUSITIKTI SU DUOMENŲ TVARKYMU

Jūs turite teisę nesutikti, kad mes tvarkytume Jūsų asmens duomenis dėl priežasčių, susijusių su Jūsų konkrečia situacija, tačiau tik tokiu mastu, kiek duomenis naudojame dėl mūsų ar trečiosios šalies teisėtų interesų. Jums pareiškus nesutikimą, mes nebetvarkysime asmens duomenų, išskyrus atvejus, kai galime įrodyti, kad duomenys tvarkomi dėl įtikinamų teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už Jūsų interesus, teises ir laisves, arba siekdami pareikšti, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus.

TEISĖ NESUSITIKTI SU DUOMENŲ TVARKYMU TIESIOGINĖS RINKODAROS TIKSLAS

Jūs turite teisę nesutikti, kad Jūsų asmens duomenis tvarkytume tiesioginės rinkodaros tikslais (įskaitant profiliavimą tiesioginės rinkodaros tikslais). Jums su tuo nesutikus, mes nebetvarkysime Jūsų asmens duomenų šiuo tikslu.

TEISĖ Į DUOMENŲ PERKELIAMUMĄ

Šią teisę galėsite įgyvendinti tais atvejais, kai Jūsų asmens duomenis tvarkome automatizuotomis priemonėmis (kompiuteriais ir pan.) ir asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra Jūsų sutikimas arba sutarties vykdymas ar veiksmai, atlikti Jūsų prašymu prieš sudarant sutartį.

Jūs turite teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu. Tačiau šia teise negalėsite pasinaudoti tais atvejais, kai ji gali neigiamai paveikti kitų teises ir laisves.

TEISĖ Į ATŠAUKTI SUTIKIMĄ

Tais atvejais, kai Jūsų asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra sutikimas, Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą. Sutikimo atšaukimas neturės įtakos duomenų tvarkymo teisėtumui iki atšaukimo.

Vaikų asmens duomenų tvarkymas

Mūsų interneto svetainėje teikiamos paslaugos skirtos tik vyresniems nei 18 metų asmenims.

Jei turėsime pagrįstų abejonių, kad tvarkome duomenis asmenų, kurie yra jaunesnio amžiaus nei nurodyta šioje dalyje, mes pašalinsime šių asmenų duomenis iš duomenų bazių.

Privatumo politikos pakeitimai

Mes periodiškai galime keisti šią Privatumo politiką, kad ji atspindėtų, kaip tvarkome Jūsų asmens duomenis.

Atlikę reikšmingų pakeitimų, apie tai pranešime interneto svetainėje arba kitomis atitinkamomis susisiekimo priemonėmis, pavyzdžiui, el. paštu, kad Jūs galėtumėte peržiūrėti šiuos pakeitimus prieš toliau naudodamiesi mūsų interneto svetaine.

Mūsų svetainėje naudojami slapukai (cookies), kad galėtume suteikti geriausias naršymo svetainėje patirtis. Sutikdami sutikdami Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Privacy Settings saved!
Privacy Settings

Kai naršote internete Jūs naršylė renka informaciją apie Jūsų naršymą slapukų (Coockies) dėka. Čia galite kontroliuoti slapukus.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

Mes naudojame šiuos techniškai reikalingus slapukus. Jie yra būtini, siekiant naudotis šia svetaine.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Mes naudojame „WooCommerce“ kaip e-parduotuvės sistemą. Krepšeliams ir užsakymams apdoroti yra saugomi 2 slapukai. Šie slapukai yra būtini ir jų negalima išjungti.

  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Dėl saugumo priežasčių „Cloudflare“ naudojame kaip CDN tinklą. Šis funkcionalumasn nustato slapuką „__cfduid“, kad būtų galima naudoti saugos parametrus kiekvienam klientui. Šis slapukas yra būtinai reikalingas „Cloudflare“ saugos funkcijoms ir jo negalima išjungti.

  • __cfduid

Nesutinku su slapukais
Sutinku su slapukais